FOTO 170 de preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 Valu lui Traian beneficiază de “Oaza cu verdeață”, urmând să desfășoare mai multe activități în natură

FOTO Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 Valu lui Traian

170 de preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 Valu lui Traian beneficiază de “Oaza cu verdeață”, astfel urmând să desfășoare mai multe activități în natură

Profesoara Georgiana Valentina Leanca de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 Valu lui Traian a anunțat că a reușit să obțină această donație, în cadrul activității “Oaza de verdeață” care a avut loc în cadrul proiectului “Săptămâna Verde”

“Când oamenii comunică și se pun în acord cu ideile, se expandează mai repede, produc roade mai bune, contribuie la dezvoltare pe toate planurile şi din toate punctele de vedere. Când omul este singur are mai puţine şanse de succes, de supravieţuire, este mai nefericit, mai puţin productiv. Încă o dată ni se adeverește sintagma “munca în echipă dă roade”.  Vreau în mod expres să mulțumesc comunității locale pentru gestul, munca și efortul pe care le-au depus la realizarea acestei “oaze de verdeață. ” Prin această donație a oferit șansa ca  170 de prescolari sa beneficieze de “Oaza de verdeață” o grupă verde în care vom desfășura o serie de activități în natură”, a declarat Georgiana Valentina Leanca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*