Organizația de tineret PSD Murfatlar s-a alăturat PNL Murfatlar

Organizația de tineret PSD Murfatlar s-a alăturat PNL Murfatlar. FOTO PNL Murfatlar

Organizația PNL Murfatlar anunță că organizația de tineret a PSD din Murfatlar a decis să îi părăsească pe social democrați și să se alăture echipei peneliste.

“După ce întreaga organizație PSD Valu lui Traian a luat aceeași decizie, a venit rândul tinerilor PSD din orașul nostru să vină în echipă alături de actualul primar al localității, George Cojocaru și de candidatul la președinția Consiliului Judetean Constanța, Florin Mitroi.

La baza acestei decizii a organizației de tineret stă faptul că în ultimii ani inițiativele acesteia nu au fost susținute de PSD, care nu a reușit să implice membrii într-un proiect viabil. Mai mult decât atât, consilierul local PSD Butnaru Mihai, și el membru al organizației de tineret la momentul numirii în funcție, a fost pe tot parcursul mandatului un susținător al proiectelor de dezvoltare a orașului inițiate de actualul primar.

Acum, la inițiativa domnului Butnaru, peste 150 de tineri au decis să părăsească un partid în care nu se mai regăsesc și să vină alături de PNL. Le mulțumim pentru curaj și asumare și le garantăm că alături de noi vor fi implicați în viața comunității” – PNL Murfatlar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*