Primăria Valu lui Traian a semnat contractele de execuție pentru două lucrări

Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primăria comunei Valu lui Traian a semnat contractele de execuție pentru două lucrări.

Primul proiect este legat de înființarea unui sens giratoriu la intrarea în localitate, care va fi realizat până la sfârșitul anului.

Al doilea proiect se referă la alimentarea cu apă, schimbarea conductei veche de apă pe mai multe tronsoane, inclusiv DN, și introducerea rețelei nouă în zona F. Termenul de finalizare este de 24 de luni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*