FOTO VIDEO Bilanț de mandat pentru primarul Florin Mitroi. Planurile pentru următorii 4 ani includ posibila transformare a comunei într-un oraș

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a făcut un bilanț al mandatului său și a vorbit despre proiectele pe care le-a realizat în ultimii patru ani.

El a prezentat investițiile care au fost făcute în localitate, dar nu s-a sfiit să vorbească și despre lucrurile pe care ar fi vrut să le facă, dar din diverse motive nu le-a putut duce la îndeplinire. Florin Mitroi a povestit cum a rezolvat problema câinilor fără stăpân din Valu lui Traian și a anunțat că va fi amplasat un sens giratoriu în comună.

În emisiunea de la Vălureni, Florin Mitroi a prezentat și ceea ce își propune să facă în localitate în mandatul următor, un proiect ambițios fiind trecerea lui Valu lui Traian de la statutul de comună la cel de oraș, iar astfel va putea accesa mai multe fonduri europene.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Florin Mitroi obține un nou mandat de primar în Valu lui Traian | | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*