Primăria Valu lui Traian anunță că sterilizările gratuite continuă

Câinii din Valu lui Traian vor fi microcipati
Câinii din Valu lui Traian vor fi microcipați

Primăria comunei Valu lui Traian anunță că sterilizările gratuite continuă și îi informează pe cetățeni și cum pot microcipa sau înregistra animalele.

Primăria Valu lui Traian și Aspa Ivets vă vin în ajutor pentru îndeplinirea obligației legale de a vă înregistra, microcipa și steriliza animalele.

Sterilizări: în fiecare lună, în ultimele zile de vineri și sâmbătă din lună, la căminul cultural de lângă primărie, intrarea laterală.

Microcipări/înregistrări: acțiune continuă, din casă în casă. Veți fi și notificați cu o zi înainte ca medicii veterinari ajungă pe strada dumneavoastră”, a transmis Primăria Valu lui Traian.

Înregistrarea, microciparea și castrarea animalelor este obligatorie prin lege.

Aceste activități sunt desfășurate gratuit.

Cei care doresc să se programeze o pot face la numărul de telefon 0722376888.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*