Primăria Valu lui Traian restricționează accesul cetățenilor în sediul instituției

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian a anunțat că restricționează accesul cetățenilor în sediul instituției,  precizând că birourile de la parter vor funcționa cu ghișee exterioare, iar oamenii pot contacta personalul primăriei telefonic sau prin e-mail.

“Având în vedere că din ce în ce mai multe instituții raportează angajați infectați cu SARS COV2, am luat decizia restricționării accesului în sediul primăriei. Birourile de la parter vor funcționa cu ghișee exterioare și vă stăm în continuare la dispoziție prin email primar@valu-lui-traian.ro și telefon 0241231006”, a anunțat Primăria pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Primăria Valu lui Traian face apel la cetățenii localității să conștientizeze gravitatea situației și să se protejeze atât pe ei, cât și întreaga comunitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*