Primăria Valu lui Traian anunță reluarea inventarierii și microcipării animalelor

Câinii din Valu lui Traian vor fi microcipati
Câinii din Valu lui Traian vor fi microcipați

Primăria Valu lui Traian a anunțat că începând din 15 mai va fi reluat indexul animalelor.

“Reprezentanți ai primăriei și ai ASPA Ivets vor ajunge în gospodării pentru inventariere și microcipare animale. Vă reamintim că obligația legală a fiecărui deținător de animale este să le declare/ înregistreze la primărie sau DSV după caz, iar cei care dețin câini trebuie OBLIGATORIU să îi microcipeze și sterilizeze. În cadrul indexului aceste operațiuni se execută gratuit. După finalizare vor începe verificările conform legii, iar amenzile sunt foarte mari. Persoanele care doresc ca echipele să revină pe străzi pe care au fost deja, pot suna la noi sau se pot prezenta cu animalele, sâmbătă la Căminul Cultural din spatele Primăriei. Politia Locală va lăsa în cutiile poștale înștiințări cu o zi înainte ca echipele să ajungă la domiciliul dumneavoastră”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*