Cod portocaliu de ploi abundente și furtună în Valu lui Traian

Vine furtuna în zona Valu lui Traian. FOTO Cătălin Schipor / Valureni.ro
Vine furtuna în zona Valu lui Traian. FOTO Cătălin Schipor / Valureni.ro

Un cod portocaliu de ploi abundente și furtună a fost emis luni după amiază pentru comuna Valu lui Traian.

Primăria Valu lui Traian face un apel la cetățenii care locuiesc în zonele joase să fie pregătiți să intervină dacă este cazul cu saci de nisip și găleți pentru apă.

În această după-amiază avem cod portocaliu de ploi abundente și furtună. Echipele de intervenție sunt pregătite. Rugăm și cetățenii ce știu că locuiesc în zone cu cote joase să se pregătească să poată interveni în cazul în care va fi nevoie (saci cu nisip, găleți pentru apă, etc)”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*