Primăria Valu lui Traian va realiza un parc pe Aleea Eliberării

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian va realiza un parc pe Aleea Eliberării.

Primăria a anunțat pe pagina sa de Facebook că investiția va fi realizată din bugetul local și ar putea fi gata până la sfârșitul anului.

“Am finalizat studiul de fezabilitate pentru înființarea unui parc pe Aleea Eliberării. Valoarea estimată se ridică la peste 7 miliarde lei vechi, suportați din bugetul local, dacă nu se vor deschide axe de finanțare până la momentul execuției. Dupa Paște vom demara procedura de licitație pentru proiectare și execuție, iar dacă totul va decurge după grafic, anul acesta vom finaliza lucrarea”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*