Primăria Valu lui Traian distribuie pachetele alimentare de Paște în zilele de 27 și 28 aprilie

Piața Agro-Alimentară din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Piața Agro-Alimentară din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Valu lui Traian a anunțat că distribuirea pachetelor alimentare de Paște va avea loc în zilele de 27 și 28 aprilie.

Primăria Valu lui Traian a precizat pe pagina sa de Facebook că distribuirea are loc în piața agroalimentară din comună.

“În zilele de 27 și 28 aprilie 2021 în intervalul orar 8.00 – 16:30, se vor distribui pachetele alimentare de Paște. Distribuirea are loc în incinta pieței agroalimentare din comună, pe baza de documente justificative, familiilor cu venituri mai mici de 800 lei/lună/membru”, a transmis Primăria Valu lui Traian.

Va fi acordat un singur pachet pe familie și este obligatorie prezentarea unui document justificativ, respectiv:

  • cupon de pensie
  • adeverință sau cupon de șomaj
  • adeverință emisă de ANAF Constanța cu veniturile pe ultimul an fiscal – pentru cei care nu au venituri
  • cupon de indemnizație de handicap
  • dovadă de însoțitor persoană cu handicap
  • Datele furnizate vor fi verificate în baza de date ANAF.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*