Razie în Valu lui Traian. Polițiștii au aplicat amenzi în valoare de 3350 lei

Mașină de Poliție

Acțiune a polițiștilor din Valu lui Traian încă de la primele ore ale dimineții de 31 ianuarie. 10 cadre de la Secția 1 de Poliție Rurală Constanța s-au împărțit în 6 zone de acțiune încă de la ora 6.00.

Razia a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pe linie de ordine publică. Astfel, au fost controlate 84 de autoturisme iar 93 persoane au fost legitimate.

Oamenii legii au aplicat 11 sancțiuni în valoare de 3350 lei. Dintre acestea, zece amenzi au fost pentru abateri rutiere și una pentru lipsa RCA-ului la un autovehicul.

În cadrul acțiunii, polițiștii constănțeni au depistat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Valu lui Traian, judeţul Constanţa, în timp ce conducea un moped, având dreptul de a conduce suspendat. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvarșirii infracţiunii de conducere fără permis de conducere.

Totodată, polițiștii au acționat în zona şcolilor de de pe raza localităţii Valu lui Traian, pentru prevenirea faptelor antisociale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*