Razie în Valu lui Traian. Polițiștii au aplicat amenzi în valoare de 3350 lei

Filtru de Poliție

Acțiune a polițiștilor din Valu lui Traian încă de la primele ore ale dimineții de 31 ianuarie. 10 cadre de la Secția 1 de Poliție Rurală Constanța s-au împărțit în 6 zone de acțiune încă de la ora 6.00.

Razia a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pe linie de ordine publică. Astfel, au fost controlate 84 de autoturisme iar 93 persoane au fost legitimate.

Oamenii legii au aplicat 11 sancțiuni în valoare de 3350 lei. Dintre acestea, zece amenzi au fost pentru abateri rutiere și una pentru lipsa RCA-ului la un autovehicul.

În cadrul acțiunii, polițiștii constănțeni au depistat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Valu lui Traian, judeţul Constanţa, în timp ce conducea un moped, având dreptul de a conduce suspendat. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvarșirii infracţiunii de conducere fără permis de conducere.

Totodată, polițiștii au acționat în zona şcolilor de de pe raza localităţii Valu lui Traian, pentru prevenirea faptelor antisociale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*