FOTO Protest inedit: un vălurean a “plantat” un palmier în groapa lăsată nesemnalizată de muncitori în mijlocul drumului

Palmier plantat în mijlocul străzii la Valu lui Traian. FOTO Florin P.
Palmier plantat în mijlocul străzii la Valu lui Traian. FOTO Florin P.

Calitatea lucrărilor executate de firmele care au contract cu Primăria Valu lui Traian lasă mult de dorit. Articolele Valureni.ro au arătat neregulile în mai multe rânduri. Așa că nu este de mirare că vălurenii încearcă să-și ajute semenii prin metode cel puțin ieșite din comun.

Un palmier a apărut la sfârșitul lunii ianuarie 2019 pe strada Dumitru Olariu din Valu lui Traian.

“Ora 15.00. La cât de cald e afară, muncitorii au terminat programu’ mai devreme… că au program de gravide. Și pe lângă asta, nu facem treaba bună. Nu trebuie să mâncăm și noi în fiecare an de undeva?”, scrie un vălurean pe Facebook.

Comentariile consătenilor amuzați nu au întârziat să apară:

“Mai bine aducem și plajă, o piscină și facem litoral. Micii și berea sunt peste drum”, i-a scris cineva.

“Dacă totuși se începe un proiect, hai să-l ducem până la capăt și să nu ne batem joc. Plecăm la ora 15.00, în toiul zilei și facem treaba de mântuială. Gropile respective au fost reparate și acum un an și puțin”, explică același localnic.

În imagini se văd bucățile de asfalt amestecat cu moloz lăsate de muncitori pe marginea drumului, dar și groapa care nu este marcată.

Primăria Valu lui Traian este cea care supervizează lucrările de reabilitare a tramei stradale și care are și puterea să îi sancționeze pe cei care fac treabă de mântuială. Chiar și așa, cetățenii au oblicația morală să sesizeze aceste probleme.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*