Ședință de Consiliu Local la Valu lui Traian. Aleșii decid cum vor fi acordate terenurile gratuite pentru tineri și cum se alocă banii pentru bursele de merit

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Ședința de Consiliu Local Valu lui Traian a lunii martie 2020 a fost programată pentru data de 19, începând cu ora 12.00. Aleșii locali au fost convocați pentru a vota 16 proiecte de hotărâri. Toate, cu excepția uneia, sunt semnate de primarul Florin Mitroi.

Iată ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea planului de acţiune privind serviciile sociale acordate la nivelul comunei Valu lui Traian, judeţul Constanța, în anul 2020.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea indexării impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2021, ţinând cont de rata inflaţiei pentru anul 2020.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Nomenclaturii stradale organizată la nivelul comunei Valu lui Traian, aprobată prin H.C.L. nr.40/14.02.2020.

4. Proiect de hotărâre privind însuşirea unor rapoarte de evaluare asupra unor terenuri intravilane ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al comunei Valu lui Traian, pe anul 2020, aprobat prin H.C.L. nr.21/23.01.2020, cu modificările şi completările ulterioare.

6. Proiect de hotărâre privind atribuirea unor loturi de teren în folosinţă gratuită către tinerii sub 35 de ani în vederea construirii de locuinţă proprietate personală, în condiţiile Legii nr.15/2003.

7. Proiect de hotărâre pentru modificarea literei „a” de la art.1 alin.(1) din H.C.L. nr.364/23.12.2019 privind atribuirea unor loturi de teren în folosinţă gratuită către tinerii sub 35 de ani în vederea construirii de locuinţă proprietate personală, în condiţiile Legii nr.15/2003.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării, prin licitatie, a unor suprafeţe de teren intravilan ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea numărului total de burse de merit ce se vor acorda în semestrul II al anului şcolar 2019-2020, elevilor din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat de pe raza comunei Valu lui Traian.

10. Proiect de hotărâre privind stabilirea unor măsuri cu privire la prelungirea termenului de închiriere pentru locuinţele sociale şi rezilierea unui contract de închiriere.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea repartizării locuinţei sociale vacantă – apartamentul nr.15, situată pe str. Floarea Soarelui, nr.46 E, Casa nr.5.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării de pachete alimentare cu ocazia sărbătorilor de Paşte, aprilie 2020.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea plăţii sumelor datorate numitei Horvath Mirela conform conform hotărârilor judecătoreşti pronunţate în Dosarul civil nr.10.182/212/2017.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea RECTIFICARII BUGETULUI LOCAL pe anul 2020, aprobat prin H.C.L. nr.36/14.02.2020, cu modificările ulterioare.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea aderarii comunei Valu lui Traian la Asociatia pentru Supravegherea si Protectia Animalelor IVETS – ASPA IVETS, stabilirea împuternicitului în Adunarea Generala a asociatiei, precum si aprobarea cotizatiei de aderare.

16. Proiect de hotărâre privind alegerea preşedintelui de şedinţă al Consiliului Local al Comunei Valu lui Traian, pe perioada aprilie – iunie 2020. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*