Școala Gimnazială nr. 1 din Valu lui Traian va implementa Catalogul Electronic. Care sunt avantajele pentru părinți și profesori

Școala Gimnazială nr. 1 din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Școala Gimnazială nr. 1 din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Părinții din Valu lui Traian vor putea, în orice moment, să știe cum evoluează copiii lor. Școala Gimnazială nr. 1 din localitate a achiziționat, prin cumpărare directă, un pachet de Catalog Electronic de la Adservio Social Inovation.

Pachetul, în valoare de 38.745 lei reprezintă o platformă de management educațional necesar elevilor, profesorilor și părinților. În el sunt incluse următoarele:

1. Abonament de utilizare Adservio cu toate modulele: Director, Secretariat, Diriginți, Profesori, Învățători, Educatori, Elevi și Părinți;
2. Aplicații mobile pentru Elevi și Părinți
3. Manual și tutoriale online de utilizare a aplicației Adservio;
4. Asistență telefonică și pe email pentru toți utilizatorii pe toată perioada contractului;
5. Training pentru cadrele didactice, directori și secretariat;

Modulele Adservio sunt interconectate și se adresează tuturor celor implicați în activitatea de educare a tinerilor: Director, Secretariat, Diriginți, Profesori, Învățători, Educatori, Elevi și Părinți.

Prin această platformă, părinții vor putea să vadă, direct pe telefonul mobil, care sunt notele primite de elevi, dacă cei mici au sau nu absențe. Aplicația include și module de discuții pentru profesori și elevi, astfel încât comunicarea pe teme școlare să fie mai eficientă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*