Ședință extraordinară a Consiliul Local Valu lui Traian în data de 22 februarie

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian a fost programată în data de 22 februarie, pe ordinea de zi se află cinci proiecte de hotărâre și prezentarea unui raport de activitate.

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, convoacă şedinţă extraordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, marți, 22 februarie, ora 12,00.Evenimentul va avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local cu  luarea măsurilor de siguranţă care se  impun situaţiei actuale (purtarea de măşti) în contextul epidemiei de coronavirus şi  pentru  prevenirea riscului  de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecţiei cu  virusul  COVID-19.

Proiectul  ordinii de  zi  este compus din urmatoarele puncte:

  1. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea  rectificării  bugetului local pe anul 2022, aprobat  prin H.C.L. nr.24/08.02.2022.
  2. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea  încheierii  unui  act adiţional  la  protocolul  de colaborare  încheiat  cu  Greenpoint  Management SA.
  3. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea  prelungirii  delegării   de  gestiune  a  serviciului  de iluminat public  pe raza  comunei Valu lui Tarian.
  4. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea  scoaterii  la  vânzare  a  unei  suprafețe de teren  intravilan ce face parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian, cu exercitarea dreptului de preempțiune.
  5. Proiect  de  hotărâre  pentru  modificarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat  al comunei Valu lui Traian, pe anul 2022,  însușit  și aprobat prin H.C.L. nr.9/14.01.2022.
  6. Raportul de activitate al comisiei pentru probleme de apăratre pe anul 2021, nr.4.485/18.02.2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*