Locuitorii din zona F care doresc montarea de cămine de apă pot solicita acest lucru Primăriei Valu lui Traian, iar serviciul este gratuit

Cartierul Zona F din Valu lui Traian. FOTO Paul Alexe
Cartierul Zona F din Valu lui Traian. FOTO Paul Alexe

Primăria Valu lui Traian a anunțat că locuitorii din zona F care doresc cămine de apă/canalizare pot solicita acest lucru.

Ei pot completa formularul de mai jos și trimis apoi la adresa de e-mail: urbanismvaluluitraian@gmail.com sau îl pot depune la registratura primăriei.

Serviciul respective este gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Buna ziua, ce se intampla cu alimentarea cu apa , respectiv canalizarea, din zona F?? Primaria ne-a promis ca termen MARTIE 2022. In curand se termina acest termen, care sunt intarzierile? Cat mai asteptam? Cat ne mai rugam de toti edilii sa ne ajute cu apa?? Cand?? Pana cand???

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*