Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură este deschisă chiar daca Valu lui Traian se află în carantină

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură (SCDP). Foto Facebook SCDP

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Constanța a anunțat că este deschisă în această perioadă chiar dacă comuna Valu lui Traian se află în carantină.

“Chiar dacă unele localități din județul Constanța, printre care și Valu lui Traian, au intrat în carantină, vă comunicăm faptul că Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură are încă porțile deschise pentru cei care doresc să achiziționeze pomi fructiferi”, a transmis Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură.

Astfel, cei interesați pot cumpăra piersic, vișin, prun, măr, păr, gutui.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*