FOTO VIDEO Coadă de mașini de 10 kilometri între Valu lui Traian și Constanța. Aglomerația s-a produs pentru că polițiștii verificau declarațiile șoferilor care intrau în municipiu

Aglomerație în trafic între Valu lui Traian și Constanța. FOTO Vălureni.ro

Aglomerație la ieșirea din Valu lui Traian către Constanța luni dimineață deoarece polițiștii verificau declarațiilor celor care doreau să intre în municipiu. Coada de mașini se întindea pe 10 kilometri, iar oamenii au stat și 90 de minute până au reușit să intre în Constanța.

Comuna Valu lui Traian și municipiul Constanța se află în carantină, iar luni dimineață locuitori din Valu lui Traian care doreau să meargă la Constanța au fost nevoiți să stea la o coadă de 10 kilometri și să petreacă și o oră și jumătate până trafic până să ajungă în municipiu. Aglomerația s-a produs deoarece polițiștii verificau declarațiile pe propria răspundere ale celor care intrat în Constanța.

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a suplimentat numărul de efective și astfel traficul a fost decongestionat.

“Având în vedere specificul zonei respective, de la intrarea în municipiul Constanța dinspre localitatea Valu lui Traian, în sensul că traficul este unul aglomerat pe acel tronson de drum, s-a creat un ambuteiaj în cursul acestei dimineți. În momentul în care au sesizat, polițiștii au suplimentat numărul de efective, iar traficul a fost decongestionat.

Dacă situația o va impune, se va suplimenta numărul de efective și în perioada următoare, pentru a preîntâmpina astfel de situații și pentru ca cetățenii să ajungă în timp util la destinații. Pentru a reduce timpul de staționare în filtre vă recomandăm să pregătiți din timp documentele necesare deplasării pentru a fi verificate”, a declarat Andreea Iliescu, purtătoru de cuvânt al IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*