Un bărbat din Valu lui Traian s-a ales cu dosar penal după ce a încălcat Ordonanțele Militare și a prezentat la control o declarație de angajat falsă

Strada Soarelui din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Strada Soarelui din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a înregistrat cinci noi dosare în ultima perioadă. Toate aceste fapte penale au legătură cu declarațiile pe propria răspundere prezentate de diverși constănțeni atunci când au fost opriți de patrulele de poliție.

Parchetul a declanațat deja urmărirea penală pentru fals în declarații în toate aceste situații. Unul dintre dosare a fost deschis pe numele unui bărbat din Valu lui Traian.

Polițiștii secție 1 Rurală Constanța au depistat pe 23 aprilie 2020 “o persoană de sex masculin care, pentru a justifica deplasarea în afara domiciliului, a prezentat o adeverință falsificată, ce atesta calitatea de angajat în cadrul unei societăți comerciale, împrejurare necorespunzătoare adevărului.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor”, se arată în comunicatul transmis de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*