Ședință de Consiliu Local la Valu lui Traian. Bugetul local intră în rectificare

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Consilierii locali din Valu lui Traian au fost convocați în ședința lunii mai. Întrunirea are loc pe 19 mai, începând cu ora 12.00.

Proiectul ordinii de zi este compus din urmatoarele puncte:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuţiei bugetului local pentru trimestrul I 2020.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării cu titlu gratuit a unui spaţiu pentru Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa, pentru deschiderea unui punct de lucru în localitatea Valu lui Traian, în contextul pandemiei Covid -19.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea RECTIFICARII BUGETULUI LOCAL pe anul 2020, aprobat prin H.C.L. nr.36/ 14.02.2020, cu modificările ulterioare.

4. Proiect de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr.71/19.03.2020 privind aprobarea vânzării, prin licitatie, a unor suprafeţe de teren intravilan ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui act adiţional la protocolul de colaborare încheiat cu Greenpoint Management SA.

6. Proiect de hotărâre pentru revocarea H.C.L. nr.93/14.04.2020 privind aprobarea acordării unui ajutor de urgenţă.

7. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Nomenclaturii stradale organizată la nivelul comunei Valu lui Traian, aprobată prin H.C.L. nr.40/14.02.2020, cu modificările şi completările ulterioare.

8. Proiect de hotărâre pentru aprobarea modificării Regulamentului Serviciului Public de Salubrizare al comunei Valu lui Traian, aprobat prin H.C.L. nr.230/ 27.04.2012, cu modificările şi completările ulterioare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*