Vălurenii care nu au acte și care sunt deranjați de construcțiile neautorizate din curțile vecinilor pot remedia simplu și gratuit aceste probleme

Cartier Zona C din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Cartier Zona C din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian a anunțat că locuitorii comunei care nu au acte și care sunt deranjați de construcțiile neautorizate din curțile vecinilor pot remedia simplu și gratuit aceste probleme.

“Cei care nu au acte (autorizație de construcție, recepție, atestare, etc) cât și cei care sunt deranjați de construcțiile neautorizate din curțile vecinilor, au DOAR acum posibilitatea de a remedia simplu și gratuit aceste probleme.

Dacă spre exemplu, vecinul dumneavoastră a construit o magazie prea aproape de hotar și până la sfârșitul perioadei menționate în anunțul atașat, nu veniți să semnalați că nu sunteți de acord cu acea construcție, ea se va intabula așa cum este și vă pierdeți dreptul de a protesta ulterior.

Dacă spre exemplu, ați construit un imobil (casă, extindere, foișor, etc) fără a deține acte asupra acestuia, aveți posibilitatea de a intra în legalitate gratuit printr-o procedură extrem de simplă. După expirarea termenului, acest lucru nu va mai fi posibil”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

Cererile de rectificare a documentelor tehnice vor putea fi depuse la sediul primăriei, Căminul Cultural din spatele primăriei și pe site-ul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Cetățenii sunt rugați să se prezinte la Căminul Cultural în zilele de luni, marți, joi și vineri, între orele 10 – 14 și miercuri între 9 – 16 pentru verificarea proprietății și eventual pentru înregistrarea cererii de rectificare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*