Primăria Valu lui Traian face apel către cetățeni pentru identificarea persoanei care taie masiv lizierele

FOTO Primăria Valu lui Traian

Primăria Valu lui lui Traian face apel către cetățeni pentru a oferi informații care să ducă la identificarea persoanei care taie masiv lizierele.

“Rugăm populația să ne ajute să identificăm persoana care taie masiv lizierele! În extravilan a fost identificată o zonă extinsă în care lizierele au fost tăiate în ultimele două zile. Oricine deține informații care să ducă la identificarea autorului sunt rugate să le ofere, chiar și anonim, sunând la 0733002122- Poliție Locală. Primarul localității oferă recompensă celor care oferă informații ce vor duce la identificarea celui care taie din liziere!”, a informat Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*