VIDEO Două mașini s-au ciocnit în Valu lui Traian, iar o femeie a fost rănită

Accident în Valu lui Traian

Două mașini s-au ciocnit în Valu lui Traian, astăzi, iar o femeie a fost rănită.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 29 aprilie, în jurul orei 15.20, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 3, în comuna Valu lui Traian, s-a produs un accident rutier.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de un bărbat, de 42 de ani, respectiv o femeie, de 49 de ani.

În urma accidentului rutier, aceasta a fost ușor rănită.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative” – IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*