Agresorul din Valu lui Traian, arestat preventiv pentru 30 de zile

Agresorul din Valu lui Traian, arestat preventiv. FOTO IPJ Constanța

Bărbatul care a agresat o femeie din Valu lui Traian și a luat copiii pe care îi au împreună a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 25 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 31 de ani.

“Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, loviri sau alte violențe și violare de domiciliu.

Astfel, la data de de 24 aprilie a.c., în jurul orei 23.30, acesta ar fi amenințat-o pe concubina sa.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală și a fost emis ordin de protecție provizoriu.

Acesta nu a putut fi adus la cunoștința persoanei bănuite, deoarece aceasta nu a fost identificată la fața locului și nu a putut fi contactată.

Ulterior, la data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 09.10, bărbatul ar fi pătruns în imobilul în care locuiește concubina sa și le-ar fi agresat fizic pe ea și pe mama acesteia.

Totodată, i-ar fi luat pe cei doi copii minori pe care îi au împreună.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală” – IPJ Constanța.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Ieri, 26 aprilie, a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*