VIDEO Primarul Florin Mitroi dezvăluie planurile de dezvoltare pentru Valu lui Traian și vorbește despre ce va face în alegerile viitoare

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Jurnalistul Adrian Boioglu, fondatorul publicației Vălureni, îl are, din nou, invitat pr primarul Florin Mitroi într-o discuție despre viitorul comunei Valu lui Traian.

De această dată, primarul a dezvăluit că Valu lui Traian este cea mai mare comună din județul Constanța, cu peste 30.000 locuitori și 15.000 votanți. În aceste condiții, comuna are proiecte din ce în ce mai ambițioase. Florin Mitroi s-a declarat mulțumit de modul în care Gospodăria Comunală Valu lui Traian își îndeplinește îndatoririle, dar nemulțumit de firmele care au lucrări în localitate.

Pe de altă parte, Mitroi a arătat care sunt proiectele mari pe care primăria pe care o conduce le are în desfășurare și a vorbit, în premieră, despre Centrul Sportiv Valu lui Traian.

Urmăriți emisiunea moderată de Adrian Boioglu pentru toate aceste detalii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*