Ședință ordinară a Consiliului Local Valu lui Traian, în data de 17 octombrie

Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Local Valu lui Traian a fost convocat în ședință ordinară în data de 17 octombrie, iar pe ordinea de zi se află nouă proiecte de hotărâre.

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, convoacă şedinţă ordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în conformitate cu prevederile  art.133 alin.(1) din  O.U.G. nr.57/2019 privind Codul Administrativ,  în data de 17.10.2022, ora 12.00, ce va  avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Proiectul  ordinii de  zi  este  compus  din  următoarele puncte :

  1. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea   rectificării  bugetului local pe anul 2022, aprobat  prin  H.C.L. nr.24/ 08.02.2022, cu modificările ulterioare.
  2. Proiect de hotărâre pentru modificarea art. 6  din H.C.L. nr. 203/09.09.2022  privind  stabilirea faptelor  care constituie contravenții in domeniul bunei gospodariri a comunei Valu lui Traian și sancțiunile ce se pot aplica pentru acestea.
  3. Proiect de hotărâre pentru modificarea alin.(6) al  art.14 din Regulamentul local de publicitate aprobat prin H.C.L. nr.245/17.09.2013.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea  comunicării  prin mijloace electronice  de transmitere  la distanță, a actelor administrative fiscale  și a  actelor de executare  emise de Primăria comunei Valu lui Traian
  5. Proiect de hotărâre privind  însuşirea  unor rapoarte de evaluare asupra unor terenuri  intravilane  ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.
  6. Proiect de hotărâre privind atestarea apartenenţei  la domeniul privat al comunei Valu lui Traian,  a   unui teren situate în intravilan.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea retragerii  dreptului  de folosinţă  asupra  terenului intravilan în suprafață de 307 m.p. lot nr.15, zona Afumați, atribuit  doamnei  Ciobanu Maria-Daniela în  baza Legii nr.15/2003
  8. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniului privat al comunei Valu lui Traian, pe anul 2022, aprobat prin H.C.L. nr. 9/14.01.2022, cu modificările și completările ulterioare.
  9. Proiect de hotărâre privind actualizarea componenței Grupului de Lucru Local (GLL) la nivelul comunei Valu lui Traian, constituit prin H.C.L. nr.321/06.09.2012

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*