Primăria Valu lui Traian anunță că a încheiat contractul pentru stropire împotriva insectelor

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Valu lui Traian a anunțat că a încheiat contractul pentru stropirea împotriva insectelor, iar această operațiune ar putea avea loc la sfârșitul acestei săptămâni sau la începutul săptămânii viitoare, în funcție de condițiile meteorologice.

“Ca urmare a postărilor apărute în ultimele zile, confirmăm că am încheiat deja contractul pentru stropire împotriva insectelor. Contrar comentariilor malițioase, nu așteptam să ne spună cetățenii că au apărut țânțarii, așteptam să se oprească ploile și să se usuce pentru ca soluția să își facă efectul. În funcție de condițiile meteo, vom stropi la final de săptămână sau începutul săptămânii viitoare”, a transmis Primăria Valu lui Traian.

Primăria a precizat că dacă nu își stropește fiecare cetățean periodic în curte, insecte vor exista în continuare.

“Atenție însă: dacă nu își stropește fiecare periodic în curtea proprie și nu ține sub control vegetația, insecte vor exista în continuare. Apreciem enorm sprijinul și colaborarea cu cetățenii, și avem și simțul umorului. Haideți totuși să nu ne mai vărsăm amarul cauzat de alte aspecte ale vieții pe instituțiile publice, în ideea ca acolo totul este impersonal”, a mai spus Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*