Accident cu două mașini în Valu lui Traian. Un șofer a fost rănit

Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Un accident în care au fost implicate două mașini a avut loc joi după amiază în comuna Valu lui Traian, iar în urma evenimentului un șofer a fost rănit.

Polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că impactul s-a produs pe sensul de mers dinspre orașul Murfatlar către municipiul Constanța, între 2 autoturisme, conduse de 2 bărbați, de 68, respectiv 61 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*