Comuna Valu lui Traian iese din carantină sâmbătă seara

Intrarea în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Intrarea în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Comuna Valu lui Traian iese din carantină sâmbătă seara, după o lună de când a fost aplicată această măsură.

Prefectura Constanța a anunțat că de sâmbătă seara, de la ora 20.00, va înceta măsura de carantină zonală, în U.A.T. Lumina, U.A.T. M. Kogălniceanu și U.A.T. Valu lui Traian, în urma avizului INSP de ridicare a carantinării. În aceeași situație se află și U.A.T. Năvodari pentru care va înceta măsura de carantină zonală în data de 20 decembrie, ora 20:00.

Valu lui Traian a intrat în carantină pe data de 21 noiembrie, de la ora 20.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*