Ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian pe data de 21 decembrie

Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian va avea loc pe data de 21 decembrie, pe ordinea de zi aflându-se două proiecte de hotărâre.

Primarul comunei Valu lui Traian  Florin Mitroi, convoacă şedinţă  extraordinară  a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în data de  21.12.2020, ora, 12,00. Aceasta va  avea loc în sala  de şedinţe  a  Consiliului Local, cu  luarea măsurilor de siguranţă care se  impun situaţiei actuale (purtarea de măşti) în contextul epidemiei de coronavirus şi  pentru  prevenirea riscului  de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecţiei cu  virusul  Covid-19.

Proiectul  ordinii de  zi  este  compus  din  urmatoarele puncte:

1.Proiect de hotărâre pentru rectificarea  bugetului creditelor interne pe  anul 2020  aprobat  prin H.C.L. nr.51/14.02.2020, cu modificările ulterioare.

Iniţiator- primar  Mitroi  Florin

2.Proiect de hotărâre privind  aprobarea  rectificării  bugetului local pe anul 2020, aprobat  prin H.C.L. nr.36/ 14.02.2020, cu  modificările  ulterioare.

Iniţiator- Primar  Mitroi  Florin

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*