Adolescentă de 17 ani din Valu lui Traian, dispărută de la domiciliu

Fată dispărută din Valu lui Traian

O adolescentă în vârstă de 17 ani din Valu lui Traian este căutată de polițiștii constănțeni după ce a dispărut de la domiciliu.

Polițiștii Secției 1 Rurală au fost sesizați în data de 7 decembrie, cu privire la dispariția unei tinere, Gabriela – Valentina Boitan de 17 ani, din comuna Valu lui Traian.

Aceasta a plecat, în mod voluntar, la data de 5 decembrie, de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent.

Fata are o înălțime de 1,60 de centimetri, greutate 50 de kilograme, constituție normală, față ovală, păr blond lung.

La momentul plecării, aceasta purta bluză neagră, vestă gri, pantaloni sport de culoare neagră și pantofi sport de culoare gri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Postul de Poliție Valu lui Traian, tel. 0241.614.505 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*