Adolescenta de 17 ani, dispărută de acasă, găsită în Brăila

Fată dispărută din Valu lui Traian

Adolescenta în vârstă de 17 ani din Valu lui Traian, dispărută de acasă, a fost găsită în Brăila, ea urmând să fie încredințată familiei.

Potrivit polițiștilor constănțeni, fata a fost găsită și identificată într-o comună din județul Brăila și a fost adusă și încredințată familiei, în Valu lui Traian. Pe perioada în care a fost plecată de la domiciliu, ea nu a fost victima unei infracţiuni.

Polițiștii Secției 1 Rurală au fost sesizați în data de 7 decembrie, cu privire la dispariția unei tinere, Gabriela – Valentina Boitan de 17 ani, din comuna Valu lui Traian. Aceasta a plecat, în mod voluntar, la data de 5 decembrie, de la adresa de domiciliu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*