Alimentarea cu energie electrică, oprită în 24 martie, pe mai multe străzi din Valu lui Traian

Fără curent din cauza unei lucrări. FOTO Adrian Boioglu
Rețeaua electrică din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Alimentarea cu energie electrică va fi oprită în data de 24 martie, pe mai multe străzi din Valu lui Traian.

E-Distribuție Dobrogea a anunțat că pentru realizarea unor lucrări de modernizare, reparație și întreținere a instalațiilor electrice va întrerupe alimentarea cu energie electrică a locurilor de consum.

Astfel, în data de 24 martie, între orele 9 – 17, mai multe străzi din Valu lui Traian rămân fără curent electric. Acestea sunt: Soarelui, Eliberării, Islazului, Aleea Eliberării, Socului, Zambaccian, Liliacului, Măceșului, Cocorilor, Berzelor, Pescărușilor, Egretei, Anasonului, Valea lui Pavel, Bujorilor, Pinului, Bravilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*