Persoanele vaccinate cu doza completă își pot ridica bonurile de la cabinetul medicului Bebu Victorița

Vaccinare. FOTO MasterTux

Primăria Valu lui Traian a anunțat că persoanele vaccinate cu doza completă își pot ridica bonurile de la cabinetul medicului Bebu Victorița.

“Persoanele vaccinate cu doza doi Pfizer și prima doză Johnson în perioada 3 septembrie 2021 – februarie 2022 își pot ridica bonurile de la Cabinetul Medic CMI Bebu Victorița, situat pe Calea Dobrogrei nr. 53, comuna Valu lui Traian în zilele de marți, miercuri și vineri în intervalul orar: 16:00 – 18:00”, a transmis Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*