Primăria Valu lui Traian, anunț pentru proprietarii pe parcelele cărora a fost înregistrat deficit de suprafață în urma cadastrării  

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian a transmis un anunț pentru proprietarii pe parcelele cărora a fost înregistrat deficit de suprafață în urma cadastrării.

Primăria Valu lui Traian solicită acestor persoane să prezinte actele necesare pentru rezolvarea acestei situații.

“Cu privire la înregistrarea sistematică a imobilelor în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară prin Proiectul major “Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România, pentru UAT-ul Valu lui Traian, prin prestator AVA PRIME SRL va aducem la cunoștință următoarele:

1)  În parcelele A 37, A 208, A 211, A 229, A 243, A 326. A 342, A 403, A 418 (la sud de autostradă), A 431, A 438, A 528 suprafața totală rezultată din măsurători este mai mică decât suprafața însumată din titlurile de proprietate emise, ceea ce reprezintă deficit de suprafața conform art 11 din legea 7/1996.

2)  Lotizarea din A 413/64 nu respectă limitele stabile din teren, existând o suprapunere reală cu liziera din apropriere, fapt ce conduce la necesitatea repoziționării parcelelor în scopul înlăturării acestei suprapuneri.

Așadar, toate persoanele care dețin terenuri în proprietate în parcelele menționate mai sus sunt rugate să se prezinte la centrul de colectare acte până la data de 15 aprilie 2022 pentru prezentarea soluțiilor in vederea rezolvării deficitului de suprafața și a repoziționării parcelelor din lotizarea A 413/64.

Centrul de colectare acte:  Căminul Cultural, situat in proximitatea Primăriei Valu lui Traian”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*