Alimentarea cu energie electrică, oprită pe mai multe străzi din Valu lui Traian vineri, 12 octombrie

Fără curent din cauza unei lucrări. FOTO Adrian Boioglu
Fără curent, din nou, la Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Lucrările de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor electrice vor determina oprirea alimentării cu energie pentru 8 ore.

e-distribuție Dobrogea a notificat Primăria Valu lui Traian că pe data de 12 octombrie, vineri, între orele 09.00 și 17:00 locuitorii de pe mai multe străzi nu vor avea curent electric.

Este vorba despre Strada Luncii, Dorului, Plaiului, Împărat Traian, Mihai Eminescu, Calea Dobrogei, Soarelui și Hasancea.

De menționat și faptul că fără curent electric nu funcționează nici centralele pe gaz, dar nici pompele RAJA, așa că locuitorii de pe anumite străzi ar putea să rămână fără apă și căldură din această cauză.

Conform reprezentanților e-Distribuție Dobrogea, în perioada menționată, vor fi efectuate lucrări de schimbare a unui transformator electric. Acestea ar duce la creșterea calității serviciilor de distribuție a energiei electrice oferite clienților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*