UPDATE Un alt hoț din Valu lui Traian a fost reținut de polițiștii constănțeni. Magistrații au decis arestarea lui

Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Constanța și Secției 1 Rurală Constanța au identificat și o a doua persoană bănuită de comiterea faptelor. Acestea este un bărbat în vârstă de 21 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța.

Persoana în cauză, alături de un alt individ în vârstă de 19 ani (arestat preventiv deja pentru o perioadă de 30 de zile, în data de 28 spetembrie), ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat în municipiul Constanța, precum și o sumă de bani dintr-o locuință din localitatea Valu lui Traian.

Pe data de 8 octombrie , tânărul de 21 de ani a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 9 octombrie va fi prezentat Instanței de Judecată cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Magistrații de la Judecătoria Constanța au decis arestarea acestuia pentru 30 zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*