Atenție, șoferi! Începe montarea parapetului de beton pe jumătatea drumului Constanța – Valu lui Traian

Parapetul de pe mijlocul drumului Constanța - Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Parapetul de pe mijlocul drumului Constanța - Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

UPDATE: Lucrările nu încep imediat. DRDP Constanța trebuie să stabilească, împreună cu Primăria Valu lui Traian care sunt locurile unde vor fi amenajate sensurile giratorii.


Operațiunile de montare a parapetului de beton pe linia mediană a drumului Constanța – Valu lui Traian a demarat în dimineața zilei de 30 septembrie 2019.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să folosească benzile laterale pentru deplasare și să reducă viteza în zona unde sunt staționate camioanele cu parapeți și macaraua celor de la drumuri.

Lucrarea începe de la km 252+945 pana la intrarea în Valu lui Traian km 249+305.

Ritmul lucrării o să fie de 500 m/zi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*