FOTO Primăria Valu lui Traian a oferit flori femeilor din comună, cu ajutorul polițiștilor locali, cu ocazia zilei de 1 Martie

Flori oferite de Poliția Locală de 1 Martie. FOTO Primăria Valu lui Traian

Polițiștii locali din Valu lui Traian au avut astăzi o misiune specială. Cu ocazia zilei de 1 Martie ei au oferit câte o floare femeilor din comună, la inițiativa Primăriei Valu lui Traian.

Au fost vizate în principal conducătoarele auto, care de această dată au fost oprite pentru a li se da o lalea și a li se transmite o urare frumoasă. Dar nu au fost uitate nici doamnele care se deplasau pe jos, acestea primind la rândul lor o atenție din partea polițiștilor locali din Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*