Ședință extraordinară de Consiliu Local la Valu lui Traian. Aleșii decid Strategia de Achiziții Publice pentru anul 2019

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Aleșii Locali din Valu lui Traian sunt convocați în ședință extraordinară pentru 28 mai 2019, începând cu ora 12.00. Pe ordinea de zi au intrat opt proiecte, toate inițiate de primarul Florin Mitroi.

Iată convocatorul acestei ședințe:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea RECTIFICARII BUGETULUI LOCAL pe anul 2018 aprobat prin H.C.L. nr.37/14.02.2018, cu modificările ulterioare.

2. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea anexei nr.2 la H.C.L. nr.360/ 11.12.2018 privind aprobarea PROGRAMULUI DE ACHIZIŢII şi a STRATEGIEI de ACHIZIŢIE PUBLICĂ, pentru anul 2019, cu modificările şi completările ulterioare.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unui ajutor de urgenţă familiei Chiriac Liliana.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezilierii contractului de concesiune nr.15.336/ 27.09.2013 ce are ca obiect terenul în suprafată de 211 mp, lot nr.5, zona C, ce face parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unei conventii de colaborare cu Fundaţia „Project Romanian Rescue” în domeniul asistenţei sociale.

6. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea anexei la H.C.L. nr.9/23.01.2019 privind aprobarea Programului de achiziții de bunuri și servicii pentru desfășurarea activității Societății ”GOSPODĂRIE COMUNALĂ VALU LUI TRAIAN”S.R.L., pe anul 2019.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea încredințarii directe a contractului de achiziţie – servicii preluare, prelucrare şi difuzare materiale informatice audio-video.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea încredințarii directe a contractului de achiziţie servicii de extindere sistem de supraveghere în comună, mentenanţă/reparaţii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*