Avarie RAJA pe strada Pinului din Valu lui Traian

Apa este oprită. FOTO Arhivă
Apa este oprită. FOTO Arhivă

Abonații RAJA care locuiesc pe mai multe străzi din Valu lui Traian nu au apă potabilă la robinete din cauza unei avarii.

Pentru remedierea unei avarii survenită  la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Pinului, din localitatea Valu lui Traian, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei în intervalul orar 10,30 – 13,00, au anunțat reprezentanții SC RAJA SA. 

Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe străzile Horia, Cloșca și Crișan, Pinului și Bujorului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*