Consilierii locali din Valu lui Traian, convocați în ședință extraordinară. Se discută rectificarea bugetului local

Primăria Valu lui Traian
Primăria Valu lui Traian. FOTO Arhivă

Aleșii din Valu lui Traian au fost chemați să participe la o ședință extraordinară a Consiliului Local. Cele două puncte aflate pe ordinea de zi vor fi luate în discuție pe 24 septembrie, începând cu ora 12.00.

Iată ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea RECTIFICARII BUGETULUI LOCAL pe anul 2018 aprobat prin H.C.L. nr.37/14.02.2018, cu modificările ulterioare. Iniţiator – Primar MITROI FLORIN

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui contract de comodat cu SC”ROL”SRL, ce va avea ca obiect spațiul situat în comuna Valu lui Traian str. Calea Dobrogei nr.260 B și va avea ca destinație-Secție de Votare, pentru desfăşurarea Referendumului ce se va organiza în zilele de 6 şi 7 octombrie 2018. Iniţiator – Viceprimar IUREA IULIA-CLAUDIA

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*