Pentru a impresiona o vecină aflată în divorț, un individ din Valu lui Traian s-a oferit să îi omoare soțul

Suspectul a fost arestat. FOTO diegoattorney
Suspectul a fost retinut. FOTO diegoattorney

Un individ din Valu lui Traian a fost săltat de către mascați după ce a fost filat o perioadă de timp, în urma unei plângeri formulată pe numele său. Acesta s-a oferit unei vecine să îi omoare bărbatul cu care era în divorț, pentru o sumă de bani. Pentru că a fost refuzat, femeia a fost amenințată cu bătaia și chiar moartea.

Sesizarea a fost făcută la poliție în data de 20 august de către o femeie de 42 de ani din Valu lui Traian, mamă a doi copii. Aceasta le-a spus oamenilor legii că a fost amenințată cu moartea și acte de violență gravă de către un individ din aceiași localitate, care i-a cerut sume de bani cuprinse între 1000 și 4500 de euro.

A fost deschisă o anchetă, s-au făcut filaje și interceptări, iar în urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, pe parcursul lunii mai 2018, respectivul bărbat s-a oferit să-l asasineze pe fostul soț al femeii. Promitea că face treaba el și cu doi prieteni ai săi sau că poate apela la rackeți din Rusia sau Polonia.

A fost refuzat, iar ca urmare a refuzului persoanei vătămate de a da curs acestui demers, a recurs la amenințări cu moartea sau acte de violență, solicitând diverse sume de bani.

La data de 11 septembrie, polițiștii constănțeni din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la adresa respectivului bărbat în vârstă de 45 din Valu lui Traian, cercetat pentru șantaj, după care l-au reținut și introdus în arestul al I.P.J. Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*