Bărbat din Murfatlar, prins beat la volan pe strada Împărat Traian din Valu lui Traian

Mașină de Poliție

Polițiști din tot județul Constanța s-au aflat noaptea trecută pe străzi pentru depistarea indivizilor care pleacă la drum sub influența alcoolului. Unul dintre cazurile depistate de oamenii legii a avut loc chiar în Valu lui Traian.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, la ora 2:20 a zilei de 14 iulie 2019, un individ din Murfatlar, care circula pe strada Împărat Traian din Valu lui Traian, a fost tras pe dreapta. Oamenii legii au bănuit că șoferul consumase alcool așa că i-au cerut să “sufle în fiolă”.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au condus pe șofer la Spitalul de Urgență Constanța pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În plus, individul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența alcoolului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*