Ședință de Consiliu Local la Valu lui Traian. Aleșii locali decid cum se alocă sumele din Rectificarea Bugetară pe anul 2019

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primarul Florin Mitroi a convocat, pentru 23 iulie, ședința ordinară a Consiliului Local. Întâlnirea consilierilor are loc începând cu ora 12.00 la Primăria Valu lui Traian.

Pe ordinea de zi au intrat 11 puncte, toate semnate de primarul Florin Mitroi. Ele au fost completate cu alte șase puncte. Iată cele mai importante dintre acestea:

2. Proiect de hotărâre pentru modificarea Planului Urbanistic de Detaliu – zona Afumați
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de plată pentru achitarea unor terenuri ce fac parte din domeniul privat al comunei.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării din bugetul local pe anul 2019 a cheltuielilor ce se vor efectua cu participarea unor elevi la concursul de fizică-chimie “Impuls-Perpetuum” ce se va desfășura la Cluj Napoca.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Rectificării Bugetului Local pe anul 2019.
12. Proiect de hotărâre privind reglementarea circulației autovehiculelor destinate transportului de mărfuri și a utilajelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe raza UAT Comuna Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*