Un vălurean condamnat pentru contrabandă, săltat de polițiști și dus la Penitenciarul Poarta Albă

Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Un bărbat din Valu lui Traian care a fost condamnat pentru contrabandă a fost identificat de polițiști. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, bărbatul în vârstă de 67 ani avea emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei pentru 2 ani și 4 luni de închisoare.

Invidiul se sustrăgea executării pedepsei, așa că oamenii legii au plecat în căutarea lui. Lucrătorii postului de Poliție Valu lui Traian l-au depistat și l-au escortat la Penitenciarul Poarta Albă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*