Bărbat pe moped, accidentat de o mașină în Valu lui Traian. El se afla sub influența băuturilor alcoolice

Ambulanță. FOTO Facebook Serviciul Județean Ambulanță Constanța

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost rănit într-un accident rutier în Valu lui Traian după ce a fost lovit de o mașină condusă de o femeie de 38 de ani. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit polițiștilor, vineri, în jurul orei 09.30, o femeie de 38 de ani a condus un autoturism pe strada I.C. Brătianu din comuna Valu lui Traian, iar în dreptul unei intersecții, a intrat în coliziune cu un moped condus de un bărbat de 66 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice (rezultat 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*