VIDEO O femeie și o fetiță, mușcate de un câine în Valu lui Traian. Proprietarul patrupedului a fost amendat de Poliția Locală cu 500 de lei

Poliția Locală Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Locală Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

O femeie și o fetiță au fost mușcate vineri, de un câine, pe o stradă din Valu lui Traian. Proprietarul patrupedului a fost amendat de Poliția Locală cu 500 de lei.

Evenimentul a avut loc pe strada Mihai Eminescu în apropierea unui magazin. O cameră de supraveghere a surprins incidentul. O femeie și o fetiță trecea pe stradă, iar la un moment dat un câine a venit din spatele lor și a mușcat-o pe cea mică. Femeia a luat-o în brațe pe fetiță, iar atunci câinele s-a apropiat și a mușcat-o și pe ea.

Proprietarul câinelui a fost identificat de către Poliția Locală, iar acesta a fost amendat cu 500 de lei.

De asemenea, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a anunțat că polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian s-au sesizat în urma imaginilor care au apărut în spațiul public și desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin, conform OG nr. 55/2002.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*