O clasă de la școala gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu” Valu lui Traian trece în scenariul 3 de funcționare după apariția unui caz de Covid-19

Școala Viceamiral Ioan Murgescu din Valu lui Traian. FOTO SVIM
Școala Viceamiral Ioan Murgescu din Valu lui Traian. FOTO SVIM

O clasă de la școala gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu” Valu lui Traian trece în scenariul 3 de funcționare, care presupune cursuri exclusiv online după confirmarea unui caz de Covid-19.

Prefectura Constanța a anunțat joi seara că o clasă a VIII-a de la școala gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu” Valu lui Traian trece din scenariul 1 în scenariul 3 de funcționare după ce un elev a fost diagnosticat cu Covid-19. Măsura este valabilă până pe data de 27 octombrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*