Bărbat rănit grav într-un accident rutier la ieșirea din Constanța spre Valu lui Traian

Accident rutier. FOTO ISU Constanța

Un bărbat a fost rănit grav în seara de sâmbătă, într-un accident rutier petrecut la ieșirea din Constanța spre Valu lui Traian.

Pompierii au intervenit la un accident rutier, cu o victimă inconștientă pe DN 3, la ieșirea din Constanța spre Valu lui Traian. La locul solicitării s-au deplasat descarcerarea, un echipaj ASAS și o ambulanță SAJ.

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost preluat inconștient de la locul accidentului și transportat la spital.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*